Lifestyle coach worden: mensen evenwichtig leren leven.
Heb je er zin in om zelf een lifestyle coach te worden? In de NHA-cursus life coach leer je hoe je je cliënten helpt om af te rekenen met beperkende denkbeelden en gedachten die hun ontplooiing belemmeren. Je leert hoe je mensen motiveert om doelen te bereiken en de moeilijkheden van het leven te overwinnen. Meer lezen
Heal Your Life LIFE COACH OPLEIDING Advanced.
Wil je zelf een persoonlijke transformatie ondergaan? Dan is deze HEAL YOUR LIFE ADVANCED LIFE COACH OPLEIDING ideaal voor jou. Tijdens deze vervolgtraining maak je kennis met de compenties die je als Life Coach moet beheersen om 1-op-1 met mensen te kunnen werken.
Life coach life coaching Vind-een-Coach.be.
Personen met een visuele beperking. Geslacht coach alle. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging.
Walk of Life Coach Sylvie Hermans Begaafdheid Gaven Talenten Multiple Intelligentie Gifted Hoogsensitief HSP NeurOptimal neurofeedback EEG-Biofeedback.
steeds in respect met onze essentie. Zo genieten we van geluk, gezondheid en welzijn. Sylvie Hermans Begaafdheid Gaven Talenten Multiple Intelligentie Gifted Hoogsensitief HSP NeurOptimal neurofeedback EEG-Biofeedback. Hoe werk ik? Neurofeedback DIY Coaching. Neurofeedback DIY Coaching. Studie begeleiding na school.
Life coach, psycholoog, workshops Ann De Schepper.
U hebt een vraag. 2015 Ann De Schepper Life coach, psycholoog, familiaal bemiddelaar, workshops. Deze website gebruikt cookies om uw bezoek te verbeteren en om gegevens over bezoeken te analyseren. Door deze site te bezoeken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy.
Life coaching VindeenTherapeut.be.
De life coach analyseert mee waar de cliënt tegenaan loopt en in gesprek wordt er samen gezocht naar nieuwe manieren en mogelijkheden om situaties aan te gaan. Kijk ook op Vind-een-Coach.be voor meer life coaches in je buurt of meer info over life coaching.
Home UPchange.
Daarnaast kan het je helpen je levensdoel of een passie te ontdekken. Welke werkwijze hanteert een Life coach? Een Life Coach kan één op één met iemand aan de slag gaan of in groepsverband. Een Life Coach luistert en adviseert.
Marc Van Craen Lifecoach.
Gedurende uw traject kan u me via verschillende kanalen bereiken. Een traject duurt gemiddeld 6 maanden, maar ik volg u op tot 2 jaar na uw traject op. Als life coach heb ik zwijgplicht, alles wat u zegt is vertrouwelijk.
Geert Vantournhout Lifestyle coach LG4Life.
Daarnaast bouwde ik elf jaar lang ervaring op als Herbalife member, maar toch vooral als coach. Sedert bijna tien jaar ga ik spreken voor scholen en verenigingen. Ik profileer me als lifestyle coach. Psychologie vormt de rode draad in mijn ganse beroepsloopbaan.

Personal trainer Mechelen

De Motion Academy ligt in de Lange Schipstraat, een autoluwe straat in hartje Mechelen. Je rijdt gemakkelijk met je wagen tot voor de deur, er zijn parkeerplaatsen voorzien. Vergeet in dat geval zeker niet om je nummerplaat door te geven aan onze personal trainers.

Personal trainer worden

Remotion Training® is een nieuwe trainingsmethodiek en behandelingsfilosofie voor professionals (kinesitherapeuten, personal trainers, etc.) die hun technieken willen uitbreiden en hun patiënten/klanten willen begeleiden in een actieve revalidatie of levensstijl.